Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Projectontwikkelaar woningbouw - Schaijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-10-2018 Functiecategorie Bouw - Werkvoorbereiding
Standplaats Schaijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris een uitstekend salaris, € 4.000...
Wat is je uitdaging als Projectontwikkelaar woningbouw?

Gaan jouw handen jeuken bij een braakliggend stuk land en zie jij op bestaande locaties direct mogelijkheden voor een nieuwe (woon)invulling? Realiseer jij graag projecten waar jaren later nog vol bewondering over wordt gepraat? Wil jij jezelf blijven verbeteren binnen een team waarmee je samen optrekt van initiatief tot en met realisatie? Dan is deze baan als projectontwikkelaar bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling jou op het lijf geschreven!

Jij bent als projectontwikkelaar bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling van a tot z verantwoordelijk voor de ontwikkeling van woningbouwprojecten. Van initiatieffase tot realisatie en verkoop: jij bent verantwoordelijk en blijft betrokken. Om ervoor te zorgen dat er gebouwd kan worden, vraag je investeringsaanvragen aan, voer je haalbaarheidsstudies uit, bepaal je de grondwaarde, heb je contact met gemeenten en adviseurs en maak je verkoopstukken.

Doordat jij zowel technisch als commercieel onderlegd bent, ben jij in staat de haalbaarheid van het project goed in te schatten. Tijdens het project heb jij een coördinerende rol en bewaak je de kwaliteit, de projectplanning en het budget. Daarnaast ben je sterk in het bouwen en onderhouden van een netwerk en vind je het leuk om door middel van acquisitie en tenders kansen om te zetten in concrete projecten.

Wat neem je mee?
 • een afgeronde hbo/wo-opleiding bouwkunde, vastgoedkunde of technische bedrijfskunde;
 • minimaal 5 jaar ervaring als (zelfstandig) ontwikkelaar bij een ontwikkelende aannemer;
 • minimaal drie ontwikkelde referentieprojecten;
 • ervaring met LEAN bouwen en ketensamenwerking is een pré;
 • een gestructureerde aanpak;
 • een resultaatgerichte, daadkrachtige en ondernemende persoonlijkheid;
 • een flexibele instelling. Daarnaast ben je ondernemend, communicatief sterk, heb je oog voor kwaliteit en ben je goed in samenwerken.

Wat wordt je geboden?
Een fijne werkplek in een gemotiveerd team. En niet te vergeten: volop uitdaging! Van der Heijden bouw en ontwikkeling loopt voorop in ketensamenwerking, LEA(R)N werken, BIM en duurzaamheid. Er wordt voortdurend ingezet op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei. Dat betekent dat je kunt rekenen op interessante kansen.

Daarnaast:
 • een vast contract bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling;
 • een uitstekend salaris, € 4.000 - € 5.500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, ervaring en capaciteiten;
 • alle kleuren en maten post-its, want LEA(R)N en SAMENwerken staat bij Van der Heijden bovenaan;
 • informele en uitstekende werksfeer met korte lijnen;
 • aanspreekbare projecten;
 • teamgeest en resultaatgerichtheid is voor Van der Heijden belangrijk. Dat uit zich niet alleen op de werkvloer maar ook met een vrijwillige deelname aan bijvoorbeeld de Breakout Run en Zevenheuvelenloop. Daarnaast is er jaarlijks een personeelsfeest, wordt kerst en sinterklaas gevierd en is er een bouwvakborrel.

Waarom werken bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling?
Vier generaties hebben Van der Heijden gebracht waar het nu staat. Een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie die ruim 125 jaar bestaat. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar ze vol energie samenwerken aan de uitdagingen van de toekomst.

Een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst, een woning die als een thuis voelt, een school- of zorggebouw met meerwaarde of een investering die rendeert. Van der Heijden wil samen met jou deze projecten gaan verwezenlijken. En daarbij alles in het werk stellen om verwachtingen van klanten te overtreffen. Qua eindresultaat én qua samenwerking.

Interesse in- of vragen over- deze vacature?
Steamz ondersteunt Van der Heijden bouw en ontwikkeling bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 0648405217 of danny@steamz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Werkvoorbereiding
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Danny van Asperen
Telefoon +31648405217

Vestigingsplaats

Solliciteer